Opplevelser

Les mer om de forskjellige rommene og opplevelsene på Folkebadet.

Kjøp gavekort fra Sandvika Folkebad  med Givn Se plantegning

Vår Innendørs Hage med Deck Shuffle og Cornhole

I vår innendørs hage kan du spille deck shuffle eller cornhole. I hagen er det en unik mulighet til å oppleve sommeren hele året. Unn deg en reise til sørligere breddegrader med levende planter og kunstig dagslys. Samtidig som du hygger deg med venner / kolleger / familie, et spill for alle aldre. Vi har to store baner, levende planter, lyd fra hifi klubben, flotte flislagte benker, kunstig dagslys og en atmosfære som er fantastisk. Rommet kan også leies ut til private selskap / julebord mm.

Se Spilleregler
petanque

Vår egen Arkadehall

Folkebadet Arkade er en av Norges største arkade-soner. Vi snakker de helt Orginale spillene og ingen kjedelige kopier :) Kom og spill sega rally, time crisis, eller andre arkadespill. Er du mest glad i flipper spill, har vi flere av de mest legendariske flipper spillene hos oss. Sjetonger kjøpes i en av våre barer. Ønsker du å leie rommet til en spesiell annledning kan vi ordne dette. Ta med jobben, familien, klubben eller venner ut på en retro reise med noen av de flotteste spillene laget.

Rommet er programmet av Kjell Gunnar, som regnes som en av verdens fremste innen arkade, og har gjort stor suksess med utestedet Tilt og pollette.

Få Sandvika Folkebad hjem til deg!

Skal du arrangere et selskap, en ekstra god middag med venner og familie, en liten eller stor fest?

Da kan du leie noe av mannskapet på Folkebadet hjem til deg. Profesjonelle kokker, servitører, bartendere tar over kjøkkenet ditt og gir dere en uforglemmelig aften. Vi er litt annerledes enn vanlig catering og har derfor ingen minimumsgrense på antall personer. Lite eller større, det spiller ingen rolle.

Vi gjør planleggingen, innkjøpene og kommer hjem til deg den aktuelle aften med alt som trengs. På forhånd er dere i kontakt med kjøkkensjef hos oss og blir enige om en ønsket meny. Vi har også utdannet vinkelner (Sommelier) som kan komme med anbefaling eller sette en meny til maten. Det er også mulig å ha med vinkelner på besøket eller avholde smaking hjemme hos dere.

Vi har gode kontakter når det kommer til underholdning: artister, band, komikere og entertainere. Mulighetene er mange!

Priser: 690 kr i timen for kokkens arbeid (i forberedelser og selve tilberedningen).
500 kr i timen for bartendere / servitører.
Områder vi kan komme til utenfor Bærum/Sandvika: 1 times kjøring i alle himmelretninger.
Ta kontakt for en uforpliktende prat:
[email protected]
Telefon eller sms: 92880215

Se vår meny her:

Selskapsmeny Meny