Rom og priser

Se prisliste Se plantegning utleiekalender Scene

Sjekk ledige datoer for scenen i utleiekalenderen. For booking av rom, scene eller petanque-baner eller spørsmål, ta kontakt:

+47 913 32 223 [email protected]

Vår Innendørs Hage med petanque-baner

I vår innendørs hage kan du spille petanque, en unik mulighet til å oppleve sommeren inne hele året. Unn deg en reise til sørligere breddegrader med levende planter og kunstig dagslys. Samtidig som du hygger deg med venner / kolleger / familie, et spill for alle aldre. Vi har to store baner, levende planter, lyd fra hifi klubben, flotte flislagte benker, kunstig dagslys og en atmosfære som er fantastisk. Rommet kan også leies ut til private selskap / julebord mm.

Se Spilleregler

Vår egen Arkadehall

Folkebadet Arkade er en av Norges største arkade-soner. Vi snakker de helt Orginale spillene og ingen kjedelige kopier :) Kom og spill sega rally, time crisis, eller andre arkadespill. Er du mest glad i flipper spill, har vi flere av de mest legendariske flipper spillene hos oss. Sjetonger kjøpes i en av våre barer. Ønsker du å leie rommet til en spesiell annledning kan vi ordne dette. Ta med jobben, familien, klubben eller venner ut på en retro reise med noen av de flotteste spillene laget.

Rommet er programmet av Kjell Gunnar, som regnes som en av verdens fremste innen arkade, og har gjort stor suksess med utestedet Tilt og pollette.

Se vår meny her:

Meny